Благодаря на всички за помощта, оказа се, че трябва всеки път повторно да въвеждам район, защото информацията изчезва при потвърждение.

Успех на всички все още борещи се с ТР  :good:
Здравейте, моля за помощ. При публикуване на ГФО постоянно ми излиза съобщение за непълни или неверни данни. Прегледах всичко, пощенски кодове, данни, отчети... Вече не зная какво да гледам, а все едно и също съобщение. Някой имал ли е такъв проблем? Дайте ми идея какво пропускам...
Точно това се оказа, че пропускам. Много благодаря  :good: :good:
Благодаря много за идеята  :good: това и направих, и се оказа, че има проблем във формуляра на НАП за електронен подпис. Сумата от колона 3 на ред 4 част ІІ от приложение 10, трябва да се прехвърли на ред 5 колона 4, но не го прави, нито дава възможност за ръчно попълване. Много странно ... :blink:
Да, попълних всичко преди това, точно това е проблемът, че в част VI на реда за застраховките трябва да се прехвърли автоматично от част ІІ ред 4 - полето в част VІ не позволява ръчно въвеждане.
Здравейте, не разбирам какво пропускам, при попълване на Прил 10 на ГДД., не ми излиза сумата за приспадане от годишната основа.
*вписвам на част ІІ ред 4 сумата на направените вноски на застраховките Живот
Къде още да я впиша тази сума, за да се отрази в част VІ и да намали основата за облагане.
Попълвам декларацията с електронен подпис

Благодаря на всички предварително